Boerderij Hoeve/Landwinkel Schurenhof

Boerderij Hoeve/Landwinkel Schurenhof, familie Meijers, Grootestraat 49, Vlodrop

Een monumentale boerderij hoeve gelegen aan de Roer in Vlodrop. Het is een kleinschalig gemengd agrarisch bedrijf. Er wordt rabarber en asperges geteeld en gras tot hooi gemaakt. Verder wordt er kleinvee gehouden waar u ook dieren van kunt kopen. Denk hierbij aan konijnen, kippen, eenden, ganzen, geiten en schapen.

Naast het boerenbedrijf is een landwinkel gevestigd waar men terecht kan voor groenten en fruit. Hier vindt u een breed assortiment aan streek- en ambachtelijke producten. Zoals ons eigen Roerdaler gagelbier, fruitsappen, fruitwijnen, boerenkazen, verschillende soorten jam, en vers geslingerde honing. Wij halen onze producten rechtstreeks bij de telers zoals imker, fruitteler en sap verwerker. Gewoon mensen die alleen maar bezig zijn met hun passie voor het vak.

Daarnaast is er een idyllisch gelegen terras waar u terecht kunt voor een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai of huisgemaakt gebak. Maar ook kunt u genieten van een heerlijk natuur sap.

Het bedrijf is steeds verder uitgebreid en dit heeft er toe geleid dat er ook een VVV agentschap is en er kano’s worden verhuurd op de Roer in het zomerseizoen.

Tijdens Loeren bij de Boeren zal er accordeon muziek ten gehore gebracht worden. En zullen er schapen geschoren worden. Tevens is er een knuffelhoek ingericht waar kinderen met de dieren kunnen knuffelen.

Kortom een heel divers gemengd bedrijf met een leuke activiteiten. Wij hopen u van harte te mogen begroeten tijdens Loeren bij de Boeren. Wij zorgen ervoor dat u Puur kunt Genieten!.

Voor meer info kijk ophttp://www.schurenhof.nl/ of https://www.facebook.com/Landwinkel-Schurenhof-732494980252899/