Tuinbouwbedrijf familie Heemels

Heemels, Muytertweg 27 te Herkenbosch

Sinds begin jaren zeventig wordt er door de familie Heemels een landbouw bedrijf geëxploiteerd. Eerst als gemengd bedrijf met akkerbouw, vee en tuinbouw. Heden ten dagen zijn we volledig gespecialiseerd in de teelt van sperziebonen en knolselderij.

Paul en Bianca wonen met hun twee dochters in Herkenbosch en werken samen met hun medewerkers met veel passie op ’t bedrijf.

Globaal is het jaar opgedeeld in 4 maanden. Van juli tot oktober staan in het teken van verwerken van sperziebonen en 8 maanden van oktober tot juli, wordt er knolselderij verwerkt.

Gezien de tijd van het jaar zullen we vooral laten zien wat er met de knolselderij, van plantje tot de knol die u in de supermarkt kunt kopen, gebeurd. Tijdens Loeren bij de Boeren zal er een kok aanwezig zijn die allerlei knolselderijgerechten klaar maakt die u dan kunt proeven.

Tevens runt Bianca al bijna 10 jaar Goodies en Kisses, een leuk klein winkeltje met kleding, woonaccessoires en andere hebbedingetjes. Ook geeft zij diverse creatieve workshops. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.heemelsagro.nl of https://www.facebook.com/Heemelsagrobv/